СРАМНА ИЗЈАВА ПРЕДСЕДНИКА ВЕЛЕЖА: Топаловићев аутомобил изгорео јер га судија није добро одржавао?!

Novosti online

22. 09. 2021. у 14:18

НЕМИЛЕ сцене током, а нарочито после утакмице између мостарског Вележа и бањалучког Борца требало би да у току дана добију званичан епилог, јер је за 15 часова најављена седница дисциплинске комисије ФС БиХ. Своје мишљење већ је издвојио председник "рођених" Шемсудин Хасић, који је на скандалозан начин прокоментарисао паљење аутомобила судије Топаловића.

СРАМНА ИЗЈАВА ПРЕДСЕДНИКА ВЕЛЕЖА: Топаловићев аутомобил изгорео јер га судија није добро одржавао?!

ФОТО: viteskiportal.com

Судија Топаловић одлучио је да прекине утакмицу јер је наводно ударен нападач гостију Јово Лукић. Све се десило након што је Стојан Врањеш постигао гол за 0:2.

Навијачи Вележа су потом упали на терен и направили тотални хаос.

Неколико сати касније код Јабланице је група хулигана пресрела аутомобил у којем се возио Топаловић и запалила га у једном тунелу близу Јабланице.

– Од почетка првенства, свих десет утакмица, суђење Вележу није било на нивоу неутралности, већ је увек било против нашег клуба. То могу потврдити сви неутрални стручњаци из те области – изјавио је Хасић за Klix.ba.

Први човек Вележа имао је своје виђење целокупне ситуације.

– Ја већ имам прве индикације да је судија Топаловић слабо одржавао аутомобил и да је до пожара дошло због запаљења кочионог система и да се пожар пренео на комплетан ауто. Мислим и да је његовим управљачким механизмом управљано с даљине, тако да није могао контролисати свој ауто. Драго би ми било да убудуће сви они који пуно путују поведу мало рачуна о исправности управљачког и кочионог система – додао је Хасић.

БОНУС ВИДЕО - ЖЕСТОКА ТУЧА НАВИЈАЧА НА КАРАБУРМИ: Гореле бакље, разбијен аутомобил - полиција растерала насилнике

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)