НИШЛИЈЕ НАШЛЕ ЗАМЕНУ ЗА КОКОВИЋА: Батак поново на клупи Радничког

Novosti online

22. 09. 2021. у 12:06

МЛАДИ стручњак Радомир Коковић (37) је после само две утакмице на клупи нишког Радничког споразумно раскинуо уговор, а Реал са Нишаве је већ нашао његову замену. Нови шеф стручног штаба екипе са Чаира је Радослав Батак.

НИШЛИЈЕ НАШЛЕ ЗАМЕНУ ЗА КОКОВИЋА: Батак поново на клупи Радничког

Фото: М. Вукадиновић

Батак је већ водио Раднички, током пролећног дела сезоне 2019/20, када је на клупи сменио Милорада Косановића.

Он ће иначе бити четврти тренер у овој календарској години, пети ако Александра Станковића рачунамо два пута. На почетку пролећнoг дела сезоне екипу је водио Владимир Гаћиновић, који је дошао средином претходне јесени, а по његовом одласку ангажован је Александар Станковић, њега је после завршетка сезоне 2020/21. и између две сезоне заменио Ненад Лалатовић.

По одласку Лалатовића у Саудијску Арабију тим са Чаира опет је преузео Александар Станковић, да би после растанка са клубом крајем августа, у Ниш 1. септембра стигао Радомир Коковић.

Вршилац дужности председника нишког клуба Драган Марковић Маркони рекао је за Журнал да је уговор Радничког и Коковића споразумно раскинут, а да ће Батак екипу преузети одмах и водити је већ на следећем мечу у Лазаревцу, против Колубаре наредног викенда.

О разлозима нове промене тренера на Чаиру није се уопште говорило, али се претпоставља да би основни могао да буде неуспех у Новом Пазару, односно пораз Радничког од истоименог клуба у граду на Јошаници.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)