РАМОС ВЕЋ ИДЕ ИЗ ПАРИЗА? Пари сен Жермен губи стрпљење са прослављеним Шпанцем који још није одиграо ни минут за свеце

Г. ЧВОРОВИЋ

21. 09. 2021. у 21:52

ШТА се то догађа са Серхиом Рамосом?

РАМОС ВЕЋ ИДЕ ИЗ ПАРИЗА? Пари сен Жермен губи стрпљење са прослављеним Шпанцем који још није одиграо ни минут за свеце

ФОТО: ПСЖ

 Тридесетпетогодишњи бивши капитен Реал Мадрида дошао је летос у Париз као велико појачање. Али, од тада није одиграо ни минут за "свеце", па су се појавиле гласине да ће брже-боље отићи, пре него што је и стигао.

Наводи се да спортски директор Леонардо губи стрпљење и да је већ на путу да наће замену. Рамосову улогу могао би да преузме француски репрезентативац Жил Кунде!

Рамос и даље има проблема са листом ноге и због тога није одрадио још ниједан комплетан тренинг с екипом. Полако подиже форму индивидуално, али то, према писању овдашњих медија, очигледно не иде очекиваном брзином.

Због тога је потпуно нереално очекивати га у тиму вечерас против Меца, у 7. колу националног првенства, али ни у суботу против Монпељеа. Велико је питање када ће, уопште, да заигра.

У неким медијима се помиње и "мистерија Рамос", уз питање шта се дешава с познатим фудбалером. Помиње се зато да би на крају сезоне већ могао да потражи други клуб. Иако је то далеко, од јануара већ могу да почну званични преговори, а то је, речником трансфера, већ "сутра".

С тим у вези, спекулише се и са заменом, а то би могао да буде фантастични дефанзивац Севиље Кунде, који, уз то, има само 22 године. Помиње се и цена од 80 милиона евра. Али, Париз није усамљен у покушајима да ангажује Кундеа. Челси није успео да га добије овог лета, а на листи заинтересованих су и Јувентус, Реал, Бајерн...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)