ПОПОВИЋ ВЕРАН ПАРТИЗАНУ ДО 2024: "Ово је велика ствар за мене, од првог дана овде осећам подршку свих"

Н. И.

21. 09. 2021. у 19:56

ПАРТИЗАН годинама има среће са голманима. Скоро да се и није осетио одлазак искусног капитена Владимира Стојковића у Саудијску Арабију, јер је међу стативе стао 21-годишњи Александар Поповић.

ПОПОВИЋ ВЕРАН ПАРТИЗАНУ ДО 2024: Ово је велика ствар за мене, од првог дана овде осећам подршку свих

FOTO: FK Partizan

Момак који на дресу носи број 41 је јуче ставио нови потпис на верност црно-белима. У Хумској 1 је уз осмехе продужена сарадња са талентованим чуварем мреже до 2024. године.

Узме ли се у обзир да је прва резерва Немања Стевановић, а да се недавно у клуб вратио и Милан Лукач, јасно је да је тренер Александар Станојевић миран бар када је избор голмана у питању.

- Ово је велика ствар за мене. Од првог дана у клубу осећам подршку свих саиграча, људи из стручног штаба и управе, а наравно да ми прија и сјајна подршка навијача. Знам да ће време и континуитет у раду донети само добре резултате - каже Александар Поповић, који је у друштву спортског директора Ивице Илиева потписао нови, трогодишњи уговор.

Последњи доказ да Партизан има сјајно решење и сигурност испред своје мреже је Поповићев учинак у вечитом дербију који је одигран у недељу (1:1). Све што је могао да одбрани - одбранио је, а посебно је важно да је саиграчима из одбране био изузетна подршка током целог меча, у којем је Партизан и против највећег ривала у Србији показао да је у константно доброј форми.

- Не волим много да причам ван терена, јер је мој главни посао да одбраним мрежу Партизана. Драго ми је што клуб верује у мене, што сам ставио потпис на продужетак уговора и што мој тренер Немања Јовшић и шеф стручног штаба Александар Станојевић имају велико поверење у мене - закључио је Поповић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)