СТАНОЈЕВИЋ ГОВОРИО О НАВОДНОМ АНИМОЗИТЕТУ ПРЕМА СУМИ: "Ставио бих и Баждара у тим ако ми кажете да ће решити меч"!

Novosti online

18. 09. 2021. у 15:12

ПРЕД фудбалерима Партизана је окршај са Црвеном звездом у оквиру 165. вечитог дербија, а црно-бели нису лишени кадровских проблема пред 9. коло Суперлиге Србије.

СТАНОЈЕВИЋ ГОВОРИО О НАВОДНОМ АНИМОЗИТЕТУ ПРЕМА СУМИ: Ставио бих и Баждара у тим ако ми кажете да ће решити меч!

Фото: М. Вукадиновић/Н. Параушић

Александар Станојевић још увек није начисто хоће ли моћи да рачуна на Рикарда Гомеша, а упитан је и Сејдуба Сума који месец дана није тренирао са тимом из Хумске. Део јавности сматра да постоји лични анимозитет тренера црно-белих према омаленом везисти, а Станојевић је о томе говорио на конференцији пред дерби. 

- Ја сам из медија сазнао да је спреман, да разуме да је погрешио... Али, морам да прво нагласим да Сума месец дана није тренирао са екипом! Ништа ово не схватам лично, не бих могао да будем тренер да тако гледам на ствари. Он прво није прошао припреме, изгубио је пасош, па сам му опет и поред тога дао шансу да игра против Санта Кларе. Да има ишта лично, то не бих урадио - рекао је Станојевић на конференцији пред меч са Звездом.

Добро је по "парни ваљак" то да бележи добре резултате и без гвинејског репрезентативца. 

- Гледам само оно што је најбоље за нас. Ја Суму нисам ни видео, па да ли ће бити у конкуренцији за дерби – не знам. Ако видим на тренингу да може после месец дана без иједног тренинга са тимом да нам допринесе – ставићу га да игра. Ма, ставићу и Баждара ако ми кажете да ће он да нам реши утакмицу. Ми имамо 20 и нешто момака и правимо изванредне резултате без било кога. Сад да ће неко да нам дође с неба и нешто нам донесе, рекао је Станојевић. 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)