ПАРАОЛИМПИЈЦИ У ГРАДСКОЈ КУЋИ НОВОГ САДА: Шампиони живота и спорта

Novosti online

17. 09. 2021. у 19:13

РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ Србије у стоном тенису за спортисте са инвалидитетом, који су се са Параолимпијских игара из Токија вратили са освојеним бронзаним одличјем, у петак су били гости Милоша Вучевића, новосадског градоначелника у Градској кући, којем су у знак захвалности на подршци, поклонили дрес са потписима.

ПАРАОЛИМПИЈЦИ У ГРАДСКОЈ КУЋИ НОВОГ САДА: Шампиони живота и спорта

ФОТО: С. Бајић

Наши параолимпијци, Борислава Перић Ранковић и Нада Матић, освајачице медаље, Ана Првуловић и Митар Паликућа уз селектора Златка Кеслера и тренере, Лазара Куртеша, Срђана Томичића и Роману Романов, видно расположени, градоначелнику Вучевићу предочили су планове припрема и такмичења до Параолимпијских игара у Паризу 2024. године.

- Пресрећан сам што по традицији дочекујем наше спортисте, лица позната у целој Србији, која нас обрадују на свакој великој светској смотри спорта - каже Вучевић.

- Они су шампиони спорта, али пре свега шампиони живота у којем побеђују поред свих оних ствари које их окружују. Град ће свакако наставити да помаже наше спортисте и сигуран сам да ће стонотенисери освојити још много одличја.

У име параолимпијаца, Борислава Перић Ранковић је истакла да су поносни на успех којим проносе име Новог Сада и Србије по свету.

- Радосни смо када заједно можемо да поделимо успех, јер иза свих резутата стоји наш град и градоначелник, јер нам њихова подршка омогућава да се посветимо тренирању. Надам се да ћемо се још много пута радовати заједно и наставити традицију успеха - рекла је Борислава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)