ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ФК ВОЈВОДИНА: Највише клупско тело против промена у руководству

С.Б.

15. 09. 2021. у 21:34

СКУПШТИНА фудбалера Војводине, одлуком већине чланова, вечерас на седници у свечаној сали Фудбалског центра "Вујадин Бошков", није усвојила предложен Дневни ред, по којем је требало да се бира ново руководство, односно, челник и чланови Управног одбора и директор клуба.

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ФК ВОЈВОДИНА: Највише клупско тело против промена у руководству

ФОТО: ФК Војводина

Против усвајања предложеног Дневног реда, дакле, против промена у клупском руководству, гласало је 28 чланова највишег клупског тела, док је за његово усвајање гласало 27 чланова, па се није дискутовало о кључним тачкама предложеног Дневног реда, већ је седница аутоматски завршена.

Седници, која је била заказана на захтев више од једне трећине чланова највишег клупског тела, присуствовало је свих 55 чланова Скупштине, при чему су у сали лично били присутни њих 43, док су преосталих 12 чланова били заступљени преко пуномоћника са уредним пуномоћјем за заступање.

Председник Скупштине ФК Војводина, Милан Н. Ђукић, истакао је да ће ускоро бити заказана нова седница највишег клупског тела, те да то може бити учињено на захтев чланова Управног одбора, као и на захтев чланова Скупштине.

БОНУС ВИДЕО: Играчи Звезде славе улазак у Лигу Европе

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)