БИРАЈУ НОВО РУКОВОДСТВО: Данас ванредно заседа Скупштине фудбалера "Војводина"

С. Б.

14. 09. 2021. у 18:56

ИЗБОР новог челника и чланова Управног одбора као и директора клуба, кључне су тачке дневног реда Скупштине фудбалера Војводине заказане за данас у фудбалском центру „Вујадин Бошков“. Председник Скупштине, Милан Н. Ђукић, сазвао је највише клупско тело, како истиче, на основу захтева трећине чланова Скупштине, односно на иницијативу Уједињених навијача Војводине.

БИРАЈУ НОВО РУКОВОДСТВО: Данас ванредно заседа Скупштине фудбалера Војводина

Фото: С. Б.

Они захтевају смене на руководећим позицијама и траже неопозиве оставке због, како наглашавају, потпуно неодрживе ситуације у клубу који се систематски урушава а проблеми гомилају.

За функције у клубу, наводно, фигурира неколико виђенијих и угледних спортских радника и успешних привредника, а извесно је да су они који желе промене, контактирали Драгослава Вуковића, који је пре четири године већ био први оперативац клупске Управе.

- Сматрам да је још прерано говорити о томе и да смо далеко од неког договора, јер Војводина има руководство, има клупско тело које функционише и мислим да нема разлога да причамо на ту тему- рекао је Вуковић.

Остаје да се на лицу места види да ли ће и какве промене и на којим позицијама донети чланови Скупштине новосадског суперлигаша.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БАРСЕЛОНА У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Хитно морају да зараде 50.000.000 евра, иначе...