ДОЧЕК ПАРАОЛИМПИЈАЦА У СКУПШТИНИ ГРАДА: "Ви сте понос Србије!"

Г. К.

09. 09. 2021. у 22:23

СВЕЧАНО је било у Скупштини града, где је организован пријем за српске параолимпијце, који су се са недавно завршених ПОИ у Токију вратили са шест освојених медаља у пртљагу (две златне, три сребрне и једном бронзаном).

ДОЧЕК ПАРАОЛИМПИЈАЦА У СКУПШТИНИ ГРАДА: Ви сте понос Србије!

ФОТО: Скупштина града

Хероје нације и чланове њихових стручних штабова поздравили су градоначелник Београда Зоран Радојичић, помоћник министра омладине и спорта Дарко Удовичић, амбасадор ЕУ у Србији Емануел Жофре, као и председник ОКС Божидар Маљковић.

- Ви сте пример човечанству, овој земљи и граду колико човек са чврстим карактером, жељом и вољом показује праве вредности које људи имају. Без тога не бисте могли ни да учествујете и постигнете ове резултате. Лично сам поносан на вас, а верујем да су и цео Београд и Србија. Хвала вам и желим вам још много успеха - рекао је Радојичић.

Двоструки олимпијски шампион у парастрељаштву Драган Ристић захвалио се на подршци коју су он и његове колеге имали на путу до успеха.

- Честитао бих прво мојим колегама на великој борбености и резултатима. Хвала целој Србији, министарству и ПОКС што нам помажу јер без њих не бисмо дошли до овога. Потрудићемо се да се из Француске вратимо са још више медаља.

Подсетимо, сем Ристића, у Токију су сребрна одличја освојили стрелци Ласло Шурањи, Здравко Савановић и атлетичар Жељко Димитријевић, док су се бронзом у екипној конкуренцији окитиле стонотенисерке Борислава Перић Ранковић и Нада Матић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)