ШОК ИСПОВЕСТ НЕКАДАШЊЕГ ФУДБАЛЕРА: Плаћали су ме пет година, а нисам се ни појављивао у клубу!

Novosti online

09. 09. 2021. у 19:19

БЕЗ длаке на језику открио је каква је ситуација у великим клубовима.

ШОК ИСПОВЕСТ НЕКАДАШЊЕГ ФУДБАЛЕРА: Плаћали су ме пет година, а нисам се ни појављивао у клубу!

ФОТО: Депоситпхотос

Живот фудбалског радника уме да буде прилично лагодан, поготово ако је клуб за који радите у хаосу. Швеђанин Микаел Нилсон је открио шокантне детаље о свом ангажману у Панатинаикосу. 

Нилсон је као фудбалер наступао за атински клуб од 2005. до 2009. године пошто је стигао као велико појачање из Сандерленда. Када је завршио каријеру запослили су га као скаута, а његов посао је био прилично лаган. 

- У Панатинаикосу сам био скоро пет година и за то време смо имали четири различита спортска директора и четири тренера. Они су велики клуб, плаћали су ме, али ја нисам радио ништа, искрен је био Нилсон. 

Када је видео какво расуло влада у клубу Швеђанин се више није ни трудио да долази на посао. Када је престао да се појављује у канцеларији било је потребно пола године да Грци схвате шта се дешава. 

Престао сам да идем у канцеларију. У једном тренутку се нисам појавио шест месеци, а и даље сам добијао новац да не радим ништа, Онда је у јулу дошао нови спортски директор и било је потребно до септембра да ме отпусте, испричао је Нилсон. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз