ДРАКОНСКА КАЗНА ЗБОГ СЕЛФИЈА СА ДЕПАЈЕМ: Тринаестогодишњи Амин преко ноћи постао звезда у Холандији, али платиће високу цену славе (ВИДЕО)

Novosti online

08. 09. 2021. у 15:41

ФУДБАЛЕР Барселоне Мемфис Депај обележио је утакмицу између Холандије и Црне Горе као двоструки стрелац, али и као актер селфија који је с њим урадио 13-годишњи Амин.

ДРАКОНСКА КАЗНА ЗБОГ СЕЛФИЈА СА ДЕПАЈЕМ: Тринаестогодишњи Амин преко ноћи постао звезда у Холандији, али платиће високу цену славе (ВИДЕО)

ФОТО: Селфи/Моет Амин

Два дана након селфија са љубимцем Амин је сазнао казну коју му је одредио фудбалски савез Холандије. Он и осталих 15 навијача који су утрчали у терен Филипс арене у Ајндховену кажњени су са по пет година забране доласка на стадионе.

С тим што је у Аминовом случају, због година починитеља, већи део казне преиначен у условну, па ће он већ после 15 месеци моћи да дође на утакмицу, али ће бити под надзором следећих 45 месеци и уколико у том периоду понови прекршај, активираће се пуна казна.

Осим тога, Аминови родитељи мораће да плате и новчани део казне, који у његовом случају износи 100 евра, док ће старији прекршитељи морати да плате по 450.

Иначе, Амин је после утакмице у Ајндховену постао права медијска звезда у Холандији. Гостовао је у неколико ТВ емисија где је говорио о себи и својој љубави према Мемфису, Барселони и холандској репрезентацији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)