РОНАЛДО ПРЕКИНУО ЋУТАЊЕ: "Не могу да дозвилим са се људи играју мојим именом"

Novosti online

17. 08. 2021. у 21:58

ДАНИМА већ спекулише се о судбини Кристијана роналда, а та прича наставља се у сваком прелазном року - Португалца сељакају из Јувентуса. Те враћа се у Реал, те иде у ПСЖ, сад ће у Манчестерм али не назад у Јунајтед него у сити... Петоструки освајач Златне лопте решио је да стави тачку на те приче:

РОНАЛДО ПРЕКИНУО ЋУТАЊЕ:  Не могу да дозвилим са се људи играју мојим именом

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/Цристиано

Он се огласио преко Инстаграма са поруком пратиоцима:

- Сви који ме познају знају колико сам посвећен раду. Мање приче, више акције, то је био мој мото од почетка каријере. Како год, имајући у виду све што је речено и написано недавно, морам да разјасним своју позицију.

Више од тог непоштовања према мени као човеку и играчу иде та површна прича о томе каква је моја будућност је знак непоштовања према свим клубовима који су укључени у те гласине, као и њиховим играчима и особљу.

Моја прича у Реалу је исписана. Забележено је све. У речима и бројевима, трофејима, рекордима, и у насловима. Све је у музеју на стадиону "Сантјаго Бернабеу" и у мислима сваког навијача клуба. И поред тога што сам постигао, памтим да сам у тих девет година имао присан однос и поштовање према навијачима, то је љубав и поштовање на које узвраћам и данас и нешто је што ће ми увек бити при срцу. Знам да ће ме прави навијачи Реала и даље чувати у срцу као и ја њих.

Једнако као и ова последња епизода у Шпанији, било је често вести и прича које су ме доводиле у везу са бројним клубовима у другим лигама, а без да је ико био заинтерсован да сазна шта је истина. Зато прекидам ћутање да бих рекао да не могу да дозвилим са се људи играју мојим именом. Остајем концентрисан на каријеру и рад, посвећен сам у спреман за све изазове са којим морам да се суочим. Све остало? Све остало је само прича - закључио је Роналдо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)