ОГЛАСИЛА СЕ ЗОРАНА: Открила да ли наставља каријеру и са каквим проблемима се суочавала пред Токио! (ФОТО)

Novosti online

15. 08. 2021. у 22:36

Представница Србије у стрељаштву на Олимпијским играма у Токију Зорана Аруновић коначно се огласила по завршетку Олимпијског турнира, а на друштвеним мрежама је изјавила да ће наставити да се бави овим спортом и истакла да је имала бројне препреке током припрема за Игре.

ОГЛАСИЛА СЕ ЗОРАНА: Открила да ли наставља каријеру и са каквим проблемима се суочавала пред Токио! (ФОТО)

EPA/ZURAB KURTSIKIDZE

Српска стрелкиња није успела да освоји медаљу, а најближе је томе стигла у миксу, у којем је заједно са Дамиром Микецом дошла до сребрног одличја.

- ’Аригато’, Токио. Хвала на свему. Нисам сигурна да ли заиста то мислим, али то је пристојно рећи, а сви знамо да сам ја више него пристојна особа. Хвала волонтерима што су омогућили да се ове Игре одрже и што су нам помагали. Могла бих да напишем књигу о својим припремама за ОИ, баш као и о препрекама са којима смо се суочавали пре Игара. Верујте ми, била би бест-селер. Хвала Јапану, хвала Олимпијским играма – захвална сам свим људима који су ми помогли на путу до Токија, има вас много. Одлучила сам да наставим са стрељаштвом, изгледа да ћемо наставити да се виђамно, дружимо и пуцамо на такмичењима и припремама. Ура!, написала је Зорана Аруновић на инстаграму.

Биле су ово треће Олимпијске игре за 34-годишњу Београђанку јер је Србију представљала и 2012. године у Лондону и 2016. у Рио де Жанеиру.

(Спорт клуб) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)