ОЛИМПИЈСКЕ ШАМПИОНКЕ У ЦРНО-БЕЛОМ: Партизан посетио шампионке у теквондо кампу (ФОТО)

Novosti online

15. 08. 2021. у 15:27

У периоду од 10. до 17. августа 2021.године, у Врњачкој Бањи одржава се 14. традиционални Галебов летњи текводно камп који у хотелу Зептер окупља кадете, јуниоре, сениоре (рођени 2009. године и раније), као и пионире (рођени 2010. године и касније).

ОЛИМПИЈСКЕ ШАМПИОНКЕ У ЦРНО-БЕЛОМ: Партизан посетио шампионке у теквондо кампу (ФОТО)

ФОТО: ФК Партизан

Поред 300 учесника из 24 земље, највише пажње свакако привлаче наше олимпијке, Милица Мандић и Тијана Богдановић, које учествују и у самој организације кампа, уз селектора и тренера Драгана Јовића-Галета.

Наше текводоисткиње су 27. јула на Олимпијским играма у Токију освојиле одличја, и то Милица Мандић златну, а Тијана Богдановић бронзану медаљу.

На Милицу и Тијану, као наше репрезентативке је поносна читава нација, али и ФК Партизан, чије боје држе у срцу.

ФОТО: ФК Партизан

У име ФК Партизан, Биљана Обрадовић, портпаролка и Горана Пандуровић, саветница на правним пословима, уручиле су им, током посете Врњачкој Бањи, црно-беле дресове са њиховим именима.

Челници општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић и Иван Радовић, поклонили су Милици, Тијани и Драгану сатове као пригодне поклоне, у знак дугогодишњег пријатељства са Текводно савезом Србије, који сваке године припреме организује у Врњачкој Бањи.

ФОТО: ФК Партизан

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)