ФИЛИПОВИЋ О ПОСЛЕДЊЕМ ПЛЕСУ ДЕЛФИНА: Хвала Србијо, привилегија је била бити капитен овим момцима

Танјуг

10. 08. 2021. у 10:19

Хвала на дивном дочеку, морам да исправим све вас, ја сам само један од 13 величнаствених, велика је привилегија бити део екипе,а онда бити и капитен на крају ове дивне епоизиде, најлепшег и за неке од нас последњег плеса, рекао је ватерполиста Србије Филип Филиповић.

ФИЛИПОВИЋ О ПОСЛЕДЊЕМ ПЛЕСУ ДЕЛФИНА: Хвала Србијо, привилегија је била бити капитен овим момцима

ФОТО: АП

Златни ватерполисти, олимпијски шампиони, данас су допутовали у Београд, а за седморицу играча, Филипа Филиповића, Андрију Прлаиновића, Милана Алексића, Гојка и Душка Пијетловића, Стефана и Бранислава Митровића, ОИ у Токију су биле последње репрезентативно такмичење.

"Хвала што смо веровали, хвала овом човеку поред мене, што нас је трпео, веровао, потајно и плакао, молио се да се све заврши како се завршило. Вредело је сваког секунда тренинг, утакмица и онога ван бажена, Сигуран сам да смо учинили поносну челу нацију, фамлију, пријатеље. Много је жртве и одрицања, али када се овако заврши, све добије виши смисао. Хвала Србијо, ово је за вас", рекао је Филиповић на конференцији за медије.

Голман Бранислав Митровћ захвалио се свима на подршци.

"Нема много шта да се каже, освојили смо друго злазо, највећи успех. Само ми знамо колико смо се трудили овај успех. Хвала подршци, хвала екипи на свему што мо урадила. Живела Србија", рекао је Митровић.

Стефан Митровић одговор на питање дао је тако што је почео да пева песму "А сад адио", у чему му се придружила цела екипа.

Селектор Дејан Савић био је кратак, након што га је песма расплакала.

"Немам шта да кажем, стварно. Даћете ми мало времена да се смирим", рекао је Савић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)