НОВИ ДЕТАЉИ ХАОСА: Навијачи Новог Пазара расцепали усну фудбалеру Партизана

Novosti online

09. 08. 2021. у 18:23

НЕМИЛЕ сцене са утакмице Нови Пазар - Партизан осудили су сви фудбалски, али и ванфудбалски посленици у Србији, али и дан касније стижу нове информације о инцидентима са Градског стадиона.

НОВИ ДЕТАЉИ ХАОСА: Навијачи Новог Пазара расцепали усну фудбалеру Партизана

Лазар Павловић Фото Н. Параушић

Како сазнаје Телеграф.рс, блажу повреду зарадио је Лазар Павловић кога су навијачи Пазара погодили упаљачем у лице непосредно после гола Натха за 1:0, крајем полувремена.

Страдала му је усна, створила се посекотина, па је Павловићу указана лекарска помоћ на лицу места. Рана је санирана те није било потребе да играч буде послат у амбуланту. Павловић није улазио у игру.

Ка фудбалерима Партизана је полетео плотун предмета у моменту док су се у букету радовали водећем голу, са трибина су долетеле флаше, упаљачи, кованице, чак и делови столица, могло се то видети и на снимку, а један "пројектил" завршио је на устима Павловића када се он окренуо и враћао ка клупи.

У партизану су поптуно шокирани таквим понашањем присталица Пазара јер их ниједним гестом, нити потезом нису провоцирали, нити су гледали ка публици у моменту славља.

Није ово нип први пут да гостујући тимови доживе непријатности на стадиону Пазара, својевремено су присталице овог клуба петардом пгодили бившег тренера Партизана Марка Николића. Збило се то 2014. године.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (1)

ФУДБАЛЕР ПАРТИЗАНА У НЕВЕРИЦИ: Како су му само сместили, он се осећа ужасно