"ИГРА НА ТЕРЕНУ ЈЕ МНОГО ИЗНАД ПОНАШАЊА НА ТРИБИНАМА": Помоћни тренер Партизана послао јасну поруку после гостовања у Новом Пазару

Танјуг

09. 08. 2021. у 09:53

Помоћни тренер Партизана Бранко Вукашиновић рекао је да је та екипа заслужено победила у Новом Пазару (4:1), у утакмици четвртог кола Супер лиге Србије чији је прекид трајао више од 40 минута, а уследио је после националистичког скандирања навијача београдског клуба, који су удаљени са трибина.

ИГРА НА ТЕРЕНУ ЈЕ МНОГО ИЗНАД ПОНАШАЊА НА ТРИБИНАМА: Помоћни тренер Партизана послао јасну поруку после гостовања у Новом Пазару

ФОТО: ФК Партизан

"Оно што смо видели на терену много је изнад виђеног на трбинама и задржао бих се на тим детаљима. Ово је веома врућ терен, где је Партизан победио само једном у последњих седам утакмица. Заслужили смо тријумф жељом, вољом и хтењем. Имамо своје циљеве и настављамо даље", рекао је Вукашиновић касно синоћ, после завршетка утакмице.

Први асистент у стручном штабу Новог Пазара Изет Љајић навео је да је Партизан потврдио да тренутно игра најбољи фудбал у Србији.

"Знали смо да Партизан после дужег времена игра одлично, сигурно најбоље у елитном такмичењу. Стручни штаб на челу са Александром Станојевићем добро је укомпоновао тим. Спремали смо се колико смо могли, технички и тактички, али су црно-бели били бољи у свим елементима", оценио је Љајић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)