МИЛЕНКО СЕБИЋ НА ИВИЦИ СУЗА: Након медаље јавио ми се Бобанин супруг и послао тешку и емотивну поруку!

Novosti online

06. 08. 2021. у 17:06

СРБИЈА је освојила медаљу у дисциплини малокалибарска пушка - тростав, а Миленко Себић и Андреа Арсовић осврнули су се на догађаје из Токија.

МИЛЕНКО СЕБИЋ НА ИВИЦИ СУЗА: Након медаље јавио ми се Бобанин супруг и послао тешку и емотивну поруку!

ФОТО: м. Вукадиновић/П. Милошевић

Себић и Арсовићева прокоментарисали су пласман ватерполиста у финале и на освојено злато каратисткиње Јоване Прековић.

- Веровали смо у наше ватерполисте. Ја сам пресрећна због Јоване Прековић, она је сјајан борац који је постигао одличне резултате последњих пар година. Ово је било очекивано. Другачије је много пратити ОИ из Београда, устајемо раније доста, не можемо још да се навикнемо - поручили су у гостовању на Курир Телевизији.

Себић је потом говорио о моменту када му је додељена медаља, многе је дирнула слика Бобане Момчиловић-Величковић. 

- Носио сам фотографију Бобане Момчиловић Величковић која више није са нама, али ја се трудим да се сваког дана присетим ње а и да подсетим људе око себе на њу. Јавио ми се након тога њен супруг, послао ми је јако тешку и емотивну поруку. Још увек не могу да прихватим да Бобана више није са нама - испричао је Себић дрхтавим гласом.

Арсовићева се подсетила заједничких цимерских дана. 

- Бобана и ја смо биле цимерке, јако је тужно то, још увек смо у шоку и не можемо да прихватимо да ње више нема. На сваком такмичењу очекујем као да ће да се појави. Она је заиста била велики шампион, урадила је велике ствари и ми смо јој захвални на свему. Била је увек борбена - присетила се Андреа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)