ФИЛИПОВИЋЕВА ПОРУКА - "НЕ ИГРАЈТЕ СЕ СА СРПСКИМ ИНАТОМ"! Не исплати се та работа, уз веру у Бога све може да се деси

Новости онлине

06. 08. 2021. у 14:47

НЕ треба се играти са српским инатом, показало се много пута како то испадне, видели сте како је било у тенису са Новаком. Не исплати се та работа", рекао је капитен српских ватерполиста Филип Филиповић после победе против Шпаније (10:9) и пласмана у финале Олимпијских игара у Токију.

ФИЛИПОВИЋЕВА ПОРУКА - НЕ ИГРАЈТЕ СЕ СА СРПСКИМ ИНАТОМ! Не исплати се та работа, уз веру у Бога све може да се деси

Фото: РТС принтскрин

Показали смо по који зна пут тимски дух и веру до краја у успех, додао је стрелац одлучујећег поготка.

"Ово није изненађење и ово је само показатељ да и кад су неке околности против вас, кад верујете до краја, кад верујете у свог саборца, уз веру у Бога све може да се деси", рекао је Филиповић српским извештачима у Токију.

Он је додао да ће екипа на исти начин играти и финале против Грчке.

"Није готово, треба ову утакмицу заборавити што пре, треба се релаксирати, опустити, испливати, регенирасати до прекосутра. Следећа утакмица је најбитнија и све стаје у наредна 32 минута. Јако је емотивно, прошли смо један јако тежак период, цела ова генерација се практично и нисмо могли да пожелимо бољи опроштај од финала Олимпијских игара".

Филиповић се посебно захвалио млађим играчима.

"Хвала младима који су нас "погурали" по зна који пут, хвала Мандићу, Јакшићу, Рашовићу, Ранђеловићу, момцима на којјма остаје све ово. Хвала им, јер без њих не бисмо ми дошли до изражаја", закључио је Филиповић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)