ОБОЖАВАО ЈЕ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Мирослав Лазански се шалио са Гробарима, овако је говорио о "вечитима" (ВИДЕО)

Novosti online

04. 08. 2021. у 09:12

АМАСАДОР Србије у Русији Мирослав Лазански изненада је преминуо у 71. години.

ОБОЖАВАО ЈЕ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Мирослав Лазански се шалио са Гробарима, овако је говорио о вечитима (ВИДЕО)

Фото: Хепи ТВ Принтскрин

Лазански је за живота био познат као велики навијач Црвене звезде, за коју је небројено пута изјавио да је "симбол српства".

Посебну пажњу јавности скренуо је када је прошле године амбасада Србије у Москви после реновирања офарбана у црвено-беле боје клуба за који навија.

- Мени се учинила та комбинација црвених и белих пруга... Ја навијам за Црвену звезду и хајде кад већ одлучујем нека буде. Мада су ми оба домара у амбасади партизановци и прихватили су то коректно - рекао је тада Лазански.

Памти се и његова тврдња да је Звезда симбол српске нације, а да Партизан то није.

У шали је једном приликом приговорио водитељу Миломиру Марићу да га није ништа питао о успеху Црвене звезде и ремију са Наполијем (0:0) на старту Лиге шампиона.

- Сви су били сјајни. Али, има једна ствар, у рату кад ратује изразито јачи противник против слабијег, ако слабији не изгуби, он је победио. То је исто као између Американаца и Вијетнамаца. Овај резултат ја сматрам победом Звезде - рекао је Лазански.

Марић је говорио о моћи Наполија, осврнувши се на то колико они добро играју.

- Не само како играју. Погледај њихову лигу, а погледај са ким игра Црвена звезда, са неким тамо "јаворима, металцима" у домаћој лиги - рекао је Лазански.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)