"ПАРТИЗАН ЈЕ БАРЈАКТАР СРПСКОГ ФУДБАЛА": Изјава о којој ће се причати наредних дана...

Новости онлине

03. 08. 2021. у 09:54

ПАРТИЗАН је “четворком” у мрежи Вождовца најавио предстојеће гостовање у Русији.  А дан касније, својеврстан одговор стигао је у виду победе Сочија на гостовању Ахмату у Грозном (2:1).

ПАРТИЗАН ЈЕ БАРЈАКТАР СРПСКОГ ФУДБАЛА: Изјава о којој ће се причати наредних дана...

FOTO: M. Vukadinović

Показали су Руси да у доброј форми чекају први меч с Партизаном. И колико год у Београду са опрезом и респектом причали о тиму који је прошлу сезону завршио на петом месту у руској Премијер лиги, толико и у Сочију показују поштовање према српском представнику.

Тренер Сочија Владимир Федотов је бираним речима говорио о наредном ривалу у Европи.

– Чека нас јако тежак противник, један од лидера српског фудбала, барјактар. Предстоји нам веома тежак изазов. Циљ је да се после ове победе у Грозном одморимо, наредних неколико дана ћемо се припремати за Партизан – рекао је Федотов.

Он је додао да је минус за његов тим што неће имати подршку навијача. Због здравствене ситуације у Краснодарској области, због короне, регионалне власти су увеле меру забране окупљања, па ће Сочи и Партизан играти пред празним трибинама.

– Једина је штета што неће бити навијача на трибинама, нећемо имати њихову подршку. Видели смо у Грозном колико је другачија атмосфера, како се другачије игра када има подршке публике, поготово за тим који јури резултат – истакао је тренер Сочија.

Меч у граду на обали Црног мора игра се у четвртак од 18 часова по српском времену.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)