ХРВАТИЦА ЗАПЛАКАЛА ПРЕД КАМЕРОМ: Сандра Перковић остала без медаље у Токију, на крају није могла да задржи сузе (ВИДЕО)

Novosti online

02. 08. 2021. у 19:30

ХРВАТСКА се надала да ће се са одличјем кући вратити Сандра Перковић, али од тога неће бити ништа, пошто је у бацању диска заузела четврто место.

ХРВАТИЦА ЗАПЛАКАЛА ПРЕД КАМЕРОМ: Сандра Перковић остала без медаље у Токију, на крају није могла да задржи сузе (ВИДЕО)

FOTO: Printskin/Facebook/HRT

Она је освајала злато на Играма у Лондону 2012. године и Рио де Жанеиру 2016. Сада то није успела то да понови, а један од разлога је и киша која је лила као из кабла током такмичења.

- Први хитац ми је исклизнуо, други је био дивљачки, код четвртог је вода капљала са диска... Није то главни разлог, цела ова сезона била је препуна изазова. Ово нисам бичла ја, биће боље у Паризу 2024. године - рекла је Сандра Перковић.

Њено мишљење је да даљине које су бачене у финалу нису биле претерано импресивне и да је лако могла да дође до медље.

- Ово су биле смешне даљине, медлаја се цртала. Крива сам, нисам то била ја. Желела сам 68 метара већ у првој серији,... Борила сам се колико сам могла, више среће други пут - рекла је најбоља хрватска атлетичарка и затим заплакала у телевизијском преносу.

Она је такмичење завршила на четвртој позицији. Победила је Американка Валери Алман (68,98), другопласирана је била Немица Кристин Пуденц, а на трећој позицији завршила је Кубанка Хаиме Перез.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)