ЉУБАВ СРПСКЕ ОЛИМПИЈКЕ И ХРВАТСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Милица се удала за колегу, узела његово презиме, али наставила да се такмичи за Србију

Новости онлине

02. 08. 2021. у 14:42

Љубав никада није познавала националности нити било каква друга ограничења - брак српске кајакашице Милице Старовић и хрватског репрезентативца Антуна Новаковића је леп пример за то.

ЉУБАВ СРПСКЕ ОЛИМПИЈКЕ И ХРВАТСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Милица се удала за колегу, узела његово презиме, али наставила да се такмичи за Србију

Фото: Инстаграм

Они су спортски, шампионски пар који осваја медаље и срца фанова. Такође, не зна се ко од њих двоје има боље трбушњаке.

Милица се данас пласирала у полуфинале дисциплине К-1 200 метара на Олимпијским играма у Токију. У својој групи је освојила друго место резултатом 41,340 секунди.

Њеном успеху се вероватно највише обрадовао њен супруг Антун, чије презиме носи од прошле године, када су се венчали.

Милица је изгледала божанствено у једноставној венчаници и отвореним беж ципелама. И њена фризура је била врло једноставна – определила се за елегантне таласе у коси.

Упознали су се пре три године, а повезао их је спорт којим се обоје баве – и у ком су јако успешни.

Милица је била европска првакиња 2016. године, а и Антун је имао доста постигнућа.

“Преко кајака смо се упознали, наравно. У Хрватској иначе није уопште развијен кајак, а он је у јуниорској конкуренцији био европски шампион и светски вицешампион, тако да је он испливао ни од куда. Упознали смо се у Турској 2017. и мало-помало родила се љубав”, рекла је раније Милица.

Она је девет година старија од Антуна, али то се не примећује превише.

“Бодримо се и подржавамо међусобно. Али да, срце баш трепери и са посебном енергијом навијам за њега. Притом он весла стално једносед, тако да је сам, нема никога у чамцу да му да подршку. А ја сам ту да му пружим подршку”, рекла је Милица.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)