ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ НА ПРАГУ ХУМСКЕ: Партизан враћа љубимца навијача - у Турској стекао статус легенде и понео капитенску траку

Новости

02. 08. 2021. у 13:44

ИЗНЕНАДА искрсло решење на тржишту.

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ НА ПРАГУ ХУМСКЕ: Партизан враћа љубимца навијача - у Турској стекао статус легенде и понео капитенску траку

Фото: М. Вукадиновић

Иако је млади Александар Поповић брани одлично против Дунајске Стреде, чак у реваншу одбрани и пенал, у Партизану не одустају од идеје да уместо Владимира Стојковића који је отишао у Ал Феиху, доведу искусног чувара мрежу.

Како сазнаје Телеграф црно-бели су у завршним преговрима са некадашњим голманом Миланом Лукачем.

Лукачу је овога лета истекао уговор са турским Акхисаром, у коме је у минулих шест година стекао статус легенде, носио и капитенску траку, па су у Партизану променили првобитни план и одлучили да ипак ангажују искусног чувара мреже.

Првобитна идеја је била да се ангажује млад голман, који би стасавао уз Немању Стевановића и Александра Поповића, који иако годиштем млад већ има сасвим добро искуство у такмичарским мечевима, јер је добијао прилику током целе прошле сезоне.

Ипак, како на тржишту тренутно нема превише квалитетних решења са српским пасошем, отворила се могућност повратка Лукача, који је окончао сагу у Турској и слободан је на тржишту, а искуством свакако може да допринесе и на тренинзима и на утакмицама.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)