ОМРАЖЕНА ХРВАТИЦА НАСТАВЉА ДА ПРОВОЦИРА: Славила злато у Книну уз усташке песме, а сада држала и говор на Томпсоновом концерту

Новости онлине

02. 08. 2021. у 08:53

ХРВАТСКА теквондисткиња Матеа Јелић освојила је златну медаљу на Олимпијским играма у Токију, а потом је у центар пажње медија дошла због контроверзних изјава о ратовима деведесетих.

ОМРАЖЕНА ХРВАТИЦА НАСТАВЉА ДА ПРОВОЦИРА: Славила злато у Книну уз усташке песме, а сада држала и говор на Томпсоновом концерту

Фото: ЕПА

Девојка која обожава српску теквондисткињу Милицу Мандић, и тражи фотографију са Новаком Ђоковићем, подигла је велику буру када је истакла да би желела да се у Книну на дан обележавање операције Олуја прослави и њено злато, а недавно је неуспешно покушала да се "опере" од те изјаве.

Матеа Јелић је у Книну већ славила уз песме усташког певача Марка Перковића Томпсона, да би јуче била и почасна гошћа на његовом концерту у Дриновцима код Имотског.

"Поздрављамо нашу златну олимпијку Матеу Јелић и њеног тренера Тонија Томаса који су вечерас с нама на концерту у Дриновцима", написао је контроверзни певач на свом Фејсбуку, уз фотографије са спортисткињом која је Хрватској донела једну од седам медаља до сада.

Она је изашла на бину и одржала кратак говор, за шта је добила велике овације публике.

Претходно је Матеа Јелић изјавила да је "није срамота што је Хрватица", а због величања акције Олуја добила је велики број претњи путем друштвених мрежа.

(Мондо)


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)