НОВИНАРИ ПРОВОЦИРАЛИ ЂОКОВИЋА: Шта желите да вам кажем? И ја сам људско биће

Новости онлине

01. 08. 2021. у 07:41

Српски тенисер Новак Ђоковић није успео да се из Токија врати са медаљом око врата. Изгубио је меч мушког сингла за бронзу, а у микс-дублу је морао да преда због повреде, тако да је врло разочаран напустио Олимпијско село, па се чак и извинио навијачима из Србије који су прижељкивали злато.

НОВИНАРИ ПРОВОЦИРАЛИ ЂОКОВИЋА: Шта желите да вам кажем? И ја сам људско биће

Фото: Танјуг/АП

Евидентно је било да је веома уморан и повређен ушао у завршницу такмичења, па је против Карењо-Бусте правио невероватне грешке због којих је морао некако да "избаци" фрустрацију...

Његово решење за то су урлици и разбијање рекета, али то се многима не свиђа и склони су да преувеличавају његове поступке. Тако је прво његов противник из Шпаније "кукао" код судије што га није казнио, да би потом бес српских навијача "навукао" и познати енглески новинар који га је критиковао због беса на терену.

Новак је прво заврљачио рекет на трибине, где није било наравно никога, а потом је други олупао о стуб на мрежи, па се на конференцији за медије (беспотребно) извињавао због тога.

"Шта желите да вам кажем?", почео је помало зачуђени Новак.

"То је нешто што се догађа у жару борбе. Није лепо наравно, али је део оног што сам ја. Није први, а ни последњи пут. Не волим да шаљем такву поруку, жао ми је... Сви смо само људска бића, тешко је контролисати емоције", одговорио је српски тенисер кога сваки пут испитују о разбијеним рекетима.

Чини се да је то помало неумесно након три пораза у 24 сата, јасно је било колико се потрошио...

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)