ЗАПАЛИО СЕ АУТОМОБИЛ СКАУТА ПАРТИЗАНА: Ненад Маринковић и Вања Радиновић на време напустили возило у пламену (ВИДЕО)

Novosti online

30. 07. 2021. у 16:38

Скаут Партизана Ненад Маринковић и директор омладинске школе црно-белих Вања Радиновић доживели су несрећу на службеном путу на Златибор пошто им се запалио аутомобил.

ЗАПАЛИО СЕ АУТОМОБИЛ СКАУТА ПАРТИЗАНА: Ненад Маринковић и Вања Радиновић на време напустили возило у пламену (ВИДЕО)

foto:D.Babovic

На срећу, Маринковић и Радиновић су на време приметили да са возилом нешто није у реду, пише Телеграф.

У тренутку када је аутомобил букнуо, Маринковић и Радиновић су га брзо напустили, а покушаји гашење и помоћ људи који су се затекли, нису уродили плодом.

- Хвала Богу, остали смо неповређени, управо смо ушли у хотел. Све се брзо одиграло, покушали смо да реагујемо, али се ођдном појавио густ дим, потом и пламен. Апарати за гашење нису помогли, ватра је брзо захватила возило и срећа је да смо све уочили не време - каже Ненад Маринковић за Телеграф.

Иначе, Радиновић и Маринковић су пошли на Златобор на мече омладинске и кадетске селекције црно-белих, које се припремају на поменутој планини.

На срећу, обојица су на време приметили да са возилом нешто није у реду и успели су да га напусте пре него што се претворило у буктињу.

Аутомобил иначе припада Маринковићу и стар је само четири године, но, ни та, нити чињеница да се ради о једном од најпознатијих светских брендова нису имале превише значаја, јер се очито догодио квар на који су утицале и тропске температуре.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)