РЕАЛ МАДРИД ОДРЕДИО ЦЕНУ: Одегард, вредност 40.000.000

Novosti online

30. 07. 2021. у 15:20

ПРЕМА најновијим информацијама, Реал Мадрид је поручио лондонском Арсеналу да је спреман да им прода младог Мартина Едегорда али за суму не мању од 40 милиона фунти.

РЕАЛ МАДРИД ОДРЕДИО ЦЕНУ: Одегард, вредност 40.000.000

Фото: EPA-EFE/TONI ALBIR

Норвешки интернационалац је прошлу полусезону провео на позајмици управо у Арсеналу, постигао је један погодак, уписао две асистенције на 14 мечева и одушевио Микела Артету и навијаче Арсенала. Управо због тога, Артета и челници из Лондона би сада желели да потпишу трајни уговор са 23-годишњим Едегордом.

Са једне стране, у Мадриду и даље сматрају Мартина Едегорда битним играчем пред којим је светла будућност, али је мало вероватно да би био стартер и имао озбиљнију минутажу у сезони пред нама. Управо због тога, и Едегорду одлазак не би тешко пао, јер је у годинама када жели да буде стартер и проведе што више времена на терену.

У наредне две недеље све ће бити познато, Арсеналу би евентуално одговарала још једна позајмица – али Реал Мадрид није за такву опцију. Услед пандемије вируса која је знатно утицала на касу Мадриђана, пуно би им значила новчана инјекција евентуалним трансфером Едегорда у Арсенал.

Са друге стране, Артета барата ограниченим и не тако великим буџетом. Врло је вероватно да би клуб прво морао неког да прода, па тек онда да крене у офанзиву за трансфер Едегорда.

Од играча који би могли да напусте Арсенал овог лета спомињу се Хектор Бељерин и Гранит Чака, од којих би лондонски клуб могао да приходује солидну своту новца.

(Меридианбет) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)