КОРОНА ЈЕ ЗА СВЕ КРИВА - Васић: Карантин се осетио у најгорем моменту, остаје жал за медаљом

Новости онлине

29. 07. 2021. у 08:50

СРПСКИ веслач Милош Васић рекао је данас да се карантин по доласку у Јапан због корона вируса осетио "у најгорем моменту", у финалу Олимпијских игара, и истакао да жали због неосвојене медаље.

КОРОНА ЈЕ ЗА СВЕ КРИВА - Васић: Карантин се осетио у најгорем моменту, остаје жал за медаљом

ФОТО: Олимпијски комитет Србије

"Ово није била најбоља трка. У најгорем моменту се осетило све што нас је пратило. Изолација, карантин... Велики је успех ући у финале након свега. Између квалификација и полуфинала имали смо дужу паузу, док то није био случај између полуфиналне и финалне трке. Фалило нам је свежине. Треба бити реалан, остаје велика жал за медаљом, јер смо показали да имамо квалитет", рекао је Васић, преноси Олимпијски комитет Србије.

Двојац без кормилара који чине Мартин Мачковић и Милош Васић заузео је пету позицију у финалу трке на Олимпијским игарама. Они су финалну трку извеслали с временом 06:22,34.

Сви чланови српске веслачке репрезентације имали су тежак старт Олимпијских игара пошто је Васић по доласку у Токио био позитиван на корона вирус. Због тога је комплетна екипа била у карантину две недеље без иједног тренинга у круцијалним моментима пред сам почетак Игара.

"Париз је близу, за три године, и то је наш следећи циљ", истакао је Васић.

Мачковић је истакао да је српски двојац предано радио пред Игре и да је расплет ситуације при доласку у Токио сигурно утицао на резултат.

"Сваког дана смо радили предано, будили се са истим циљем на памети, давали смо све од себе. Прошли смо кроз тежак период на самом почетку Игара, све је то утицало на нас. Не смемо бити незадовољни петим местом, али остаје жал након свега", рекао је Мачковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)