"ДА ПОБЕЂУЈЕМО СВИ ЗАЈЕДНО": Новак Ђоковић из Токија послао поруку кошаркашкој легенди Радмилу Мишовићу

В. И.

28. 07. 2021. у 15:17

НАЈБОЉИ тенисер света свих времена Новак Ђоковић упутио је поруку легенди чачанске и југословенске кошарке Радмилу Мишовићу са Олимпијских игара у Токију.

ДА ПОБЕЂУЈЕМО СВИ ЗАЈЕДНО: Новак Ђоковић из Токија послао поруку кошаркашкој легенди Радмилу Мишовићу

FOTO: AP/Tanjug

Он се у друштву прослављеног кошаркашког тренера, а сада председника ОКС Божидара Маљковића, обратио Мишовићу видео поруком:

- Велико поштовање, Радмило, дуг живот Вам желим, да побеђујемо сви заједно. Велики поздрав из Јапана од целог Олимпијског тима. Велики поздрав - навео је Ђоковић.

Ово је заправо био одговор на поруку коју је Мишовић пред полазак на Олимпијске игре послао Маљковићу, а у којој је било исписано:

- Поштовани председниче, драги пријатељу, шаљем вам ову поруку да поздравите све спортисте који путују у Токио, и уједно да им пожелим да освоје медаљу. Посебно се обраћам Нолету Ђоковићу, правом вођи који је навикао да се бори, да из пораза доживи највеће победе. Срећно свима, живела Србија!

Чачанској кошаркашкој легенди је одмах потом узвраћена порука са: "Хвала ти, легендо!", а пар дана је стигла и видео порука Ђоковића, што је силно обрадовало Мишовића, који је казао да је овим "Ноле још једном показао колико поштује Србију, све спортисте и спортске раднике у нашој земљи".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)