ЈОВИЋ ПОНОСАН ПОСЛЕ ЈОШ ЈЕДНЕ МЕДАЉЕ У ТЕКВОНДУ: Надам се да ово није последње одличје у Токију

Novosti online

24. 07. 2021. у 16:12

ТИЈАНА Богдановић поново је обрадовала Србију. Она је освојила бронзано медаљу на Олимпијским играма у Токију, а њен тренер Драган Јовић није могао да сакрије одушевљење због великог успеха.

ЈОВИЋ ПОНОСАН ПОСЛЕ ЈОШ ЈЕДНЕ МЕДАЉЕ У ТЕКВОНДУ: Надам се да ово није последње одличје у Токију

FOTO: N. Paraušić

Он као тренер има три медаље на најевћој спортској смотри. Милица Мандић је освојила злато у Лондону, Тијана Богдановић сребро у Рију и бронзу у Токију.

- Олимпијске игре су ремек дело спорта и све борбе су изузетно тешке, јер од хиљада и хиљада спортиста, само 16 може да се такмичи. Нама је најтеже да се квалификујемо. Срећни смо, теквондо наставља континуитет освајања олимпијских медаља. Надам се и да није једина, имамо још једну шансу - рекао је Јовић новинарима у Токију.

Јовић је показао и да је одличан психолог, пошто је успео да подигне Богдановићеву након пораза у првом колу такмичења у теквонду.

- Познајем је јако дуго, а ако сам нешто у животу научио, то је шта треба да се уради. Она зна шта је радила пет година, за шта се спремала. Пораз није крај света и да нема репесажа. Пресрећан сам, јер је Тијана била фаворит за злато, али знали смо с ким имамо посла у првом колу, спремали се. Медаља је медаља, надам се да није и последња - закључио је Јовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)