ТИЈАНА БОГДАНОВИЋ: Срећна сам што сам добила другу шансу! Медаљу посвећујем Дамиру Штајнеру

Novosti online

24. 07. 2021. у 15:20

СЈАЈАН дан за Олимпијски тим Србије у Токију! Након стрелца Дамира Микеца који је у дициплини ваздушни пиштољ освојио сребрну медаљу, на постоље се попела и Тијана Богдановић.

ТИЈАНА БОГДАНОВИЋ: Срећна сам што сам добила другу шансу! Медаљу посвећујем Дамиру Штајнеру

ФОТО: ОКС

Тијана је у мечу за бронзану медаљу у категорији до 49кг победила Јапанку Мију Јамаду резултатом 20:6 и попела се на постоље на својим другим Олимпијским играма.

Након сребра у Рију, Тијана нас је још једном све обрадовала освајањем бронзаног одличја.

– Јако сам срећна због медаље. Срећна сам што сам добила другу шансу да се борим за одличје на овим Олимпијским играма. И даље ми је криво што сам испала у првом колу, али девојка из Шпаније је јако добра и спремна за овај турнир. У Рију сам ја била на њеном месту, била сам најмлађа, она је сада на мом месту и разумем како размишља, нема шта да изгуби, не сумњам да ће освојити злато. Врло је важно да напоменем у име целог мог тима, да ову медаљу посвећујемо Дамиру Штајнеру, извршном директору Олимпијског комитета Србије који нажалост због несрећних околности није са нама у Токију, али знам да је у мислима са нама и да нам шаље позитивну енергију као и увек. Поред тога медаљу желим да посветим мојој баки која нас је напустила пре два месеца, знам да би сада била поносна на мене, као што је увек била – рекла је Тијана након освајања бронзане медаље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)