СУМА ЈЕ ТУ, ШТОПЕР И НАПАДАЧ ИСПАЛИ: Видите списак играча које је Партизан пријавио за Европу

Новости онлајн

20. 07. 2021. у 16:24

ПРИЈАВИО је Партизан играче за европску премијеру. Тренер Александар Станојевић одредио је списак фудбалера на које рачуна за двомеч са ДАЦ Стредом у другом колу квалификација за Лигу Конференције и на њему је 31 играч.

СУМА ЈЕ ТУ, ШТОПЕР И НАПАДАЧ ИСПАЛИ: Видите списак играча које је Партизан пријавио за Европу

Фото: Новости архива, УЕФА

Можда је мало изненађење што међу лиценциранима нема Николе Штулића, али неко време се прича да ће млади нападач на позајмицу, те га вероватно због тога ни нема на списку.

Иако је пропустио готово целе припреме Сејдуба Сума је регистрован за Европу, а од играча са припрема нема још младог голмана Лазара Славковића, који ће исто на позајмицу, као ни штопера Луке Суботића.

На списку играча су и Рајко Брежанчић и Марко Живковић, мада Станојевић не може да рачуна на њих за Стреду. Ипак, лиценцирани су зато што између две рунде квалификација могу да се промене са списка највише тројица играча.

На Б списку, који чине играчи млађи од 21 године су Немања Јовић, Самет Баждар, Марко Миловановић, Лазар Павловић и Матеја Ђорђевић.

Играчи на које Станојевић рачуна за двомеч са Стредом и европску сезону су:

Голмани: Владимир Стојковић, Александар Поповић, Немања Стевановић.

Дефанзивци: Александар Миљковић, Игор Вујачић, Синиша Саничанин, Марко Живковић, Бојан Остојић, Матеја Ђорђевић, Иван Обрадовић, Слободан Урошевић, Рајко Брежанчић.

Везисти: Бибрас Натхо, Саша Здјелар, Александар Шћекић, Милан Смиљанић, Сејдуба Сума, Лазар Павловић, Никола Терзић, Милош Јојић, Лазар Марковић, Данило Пантић, Немања Јовић.

Нападачи: Рикардо Гомеш, Филип Холендер, Марко Миловановић, Самед Баждар, Александар Лутовац.

Први меч између Партизана и ДАЦ Стреде играће се у четвртак од 21 час у Хумској, реванш је за недељу дана у Словачкој.

(Моцартспорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)