"ДУШМАНИ ЖЕЛЕ ДА МИ НАУДЕ": Лалатовић одговорио непријатељима, који шаљу мејлове председнику - "Бићу принц Ал Батина"

Новости онлине

20. 07. 2021. у 11:58

Ненад Лалатовић је један од најталентованијих српских тренера, али и један од оних који на себе привлачи највише пажње где год да се налази. Након дугогодишњег стицања искуства у Суперлиги Србије, темпераментни стручњак је добио понуду из иностранства, коју наравно, није желео да одбије.

ДУШМАНИ ЖЕЛЕ ДА МИ НАУДЕ: Лалатовић одговорио непријатељима, који шаљу мејлове председнику - Бићу принц Ал Батина

ФОТО: Твитер/Албатинцлуб

Наиме, пре месец дана, Лалатовић је са ‘Чаира’ отишао у Саудијску Арабију, где је преузео Ал Батин. Како сам каже, чим је стигао у нову средину, душмани из Србије су желели да му помрсе конце.

– Појединци из Србије шаљу председнику Ал Батина на мејл разне инсерте са мојих конференција за штампу. Саветују га да доведе другог тренера. Покушавају да ме саботирају на све могуће начине. Председник и ја се заједно смејемо овим глупостима. Он је изненађен оваквим односом према мени. Питао је да ли је могуће да имам непријатеље из своје државе. Није му јасно како Срби могу да пљују своје, уместо да буду срећни што имају успешне тренере. Имам имена тих појединаца који ме пљују и срамота је што то раде. Овим пљују по мени, Србији и могу да затворе врата нашим тренерима – рекао је Ненад Лалатовић у интервјуу за “Информер”.

Лалатовић је својим непријатељима поручио да ће једног дана постати принц Ал Батина.

– Својим душманима могу да поручим да су им џаба мејлови, џаба им све, јачи сам од свих њих. Од тих четворо-петоро будала који овде зову клуб и шаљу поруке, говоре све и свашта о мени. Не вреди им. Ја ћу овде постати принц Ал Батина, председник клуба ме воли као сина. И да знате, душмани, добио сам одрешене руке да од децембра доводим играче које будем желео. Моји непријатељи могу да ме пљују колико желе, а ја ћу наставити да зарађујем милионе. Нису ми наштетили у Србији, неће сигурно успети ни у Саудијској Арабији.

Популарни Лалат је са новим клубом потписао милионски уговор.

– Нисам задржао сав новац за себе. Мени иде само 50 одсто од уговора, остатак сам дао стручном штабу, јер богат си колико другима дајеш. У клубу сам прихваћен од првог дана као да сам тамо одрастао. Председник клуба жели да ме задржи неколико година овде. Одгледао је мојих 30 утакмица и зато је инсистирао да ме доведе. Чак је рекао да се нада да ћу остати и постати принц Ал Батина. Добијаћу све веће и веће уговоре. Однос са играчима је сјајан. Одушевљени су – објашњава Лалатовић.

Он додаје да му Србија много недостаје, али да ужива у Саудијској Арабији.

– Сви знају колико волим Србију. Много ми недостаје. Међутим, лепо сам се снашао овде. Уживам, прија ми сунце, клима. Ово је сјајна земља за миран живот и рад. Спреман сам за нове победе – закључује Лалатовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)