ЈОШ ЈЕДНА ДЕЛЕГАЦИЈА КРЕНУЛА ПУТ ТОКИЈА: Отпутовали и Рвачи Србије!

Novosti online

18. 07. 2021. у 19:39

СА београдског аеродрома пут главног града Јапана, кренули су наши репрезентативци у рвању грчко-римским стилом Михаил Каџаја, Зураби Датунашвили и Мате Немеш. Њима ће се у Јапну придружити и Стеван Мицић, рвач слободним стилом.

ЈОШ ЈЕДНА ДЕЛЕГАЦИЈА КРЕНУЛА ПУТ ТОКИЈА: Отпутовали и Рвачи Србије!

ФОТО: ОКС

Пре Токија, наши рвачи ће боравити у Фуђимију, где ће се одржати период аклиматизације, као и припремни камп пред почетак Олимпијских игара. 

Мате Немеш ће представљати Србију у рвању грчко-римским стилом до 67 кг.  На конференцији за медије одржаној на београдском аеродрому пред сам пут у Токио, Мате Немеш је истакао да ће дати све од себе да на својим првим Олимпијским играма оствари што бољи резултат.

„Добро смо се спремали, мислим да имамо шансе и за медаље, и даћемо све од себе.“ Истакао је Зураби Датунашвили који ће наступати у категорији грчко-римским стилом до 87 кг. 

Михаил Каџаја је кратко изјавио да рвачки тим има шансе за медаљу и пожелео је пуно среће својим колегама. 

Присутним медијима су се обратили и тренери Стојан Добрев и Војислав Трајковић и истакли су да у нашем тиму тренутно имамо два шампиона Европе, да су момци вредно тренирали и да ћемо почетком августа видети резултате тог рада. 

Први на Играма у Токију наступа Михаил Каџаја, који на струњачу излази 2. августа, након њега своја такмичења 3. августа почињу Мате Немеш и Зураби Датунашвили, док Стеван Мицић свој наступ почиње 4. августа. 

Репрезентативци Србије у рвању грћко-римским стилом путоваће преко Истанбула до Јапана, док ће Стеван Мицић директним летом из Америке допутовати у Јапан. Након припремног кампа у Фуђимију очекује их улазак у Олимпијско село. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)