ВЕСЛАЧИ ИЗАШЛИ ИЗ КАРАНТИНА: Наши репрезентативци у Олимпијском селу!

Novosti online

16. 07. 2021. у 16:11

Након 13 дана карантина веслачка репрезентација Србије се коначно се сместила у Олимпијско село. Након што је по доласку у Јапан Милош Васић тестиран позитивно на присуство вируса ЦОВИД-19, иако су сви остали чланови тима на свакодневном тестирању били негативни, комплетна екипа провела је скоро две недеље у хотелским собама.

ВЕСЛАЧИ ИЗАШЛИ ИЗ КАРАНТИНА: Наши репрезентативци у Олимпијском селу!

ФОТО: Олимпијски комитет Србије

Веслачи због овог случаја нису били у прилици да обаве припремни камп на језеру Катсура и сада имају само недељу дана да доведу форму у оптимално стање за почетак такмичења на Олимпијским играма.

Пре уласка у Олимпијско село сви чланови веслачког тима Србије тестирани су негативно на присуство вируса ЦОВИД-19, као и  Милош Васић.

ФОТО: Олимпијски комитет Србије

Захваљујући великом напору Олимпијског комитета Србије и помоћи Амбасаде Србије у Јапану, Јована Арсић и Мартин Мачковић тренирали су са тренером Николом Стојићем у условима карантина на ергометрима који су допремљени у хотел.

Милош Васић је данас добио дозволу да настави са тренажним процесом након што су јапански лекари према инструкцијама доктора из Олимпијског тима Србије нашем веслачу урадили детаљне здравствене прегледе. Милош Васић је данас одрадио лакши тренинг и добро се осећа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)