УРОШ ЂУРЂЕВИЋ ПОСЕТИО ПАРТИЗАН: Нападач добио дрес на поклон

Novosti online

06. 07. 2021. у 16:45

УРОШ Ђурђевић бивши голгетер Партизана који је са црно-белима освојио дуплу круну у сезону 2016/2017 искористио је летњу паузу где је у пратњи оца Зорана посетио стадион Партизан где га је дочекао генерални директор Милош Вазура.

УРОШ ЂУРЂЕВИЋ ПОСЕТИО ПАРТИЗАН: Нападач добио дрес на поклон

ФОТО: ФК Партизан

- После четири године, успео сам да у време летње паузе, искористим тренутак и дођем у Хумску на кафу. Дошао сам у друштву оца и мог агента Дарка Ристића. Генерални директор Милош Вазура нас је срдачно дочекао и том приликом уручио ми дрес Пртизана. Више од сат времена провели смо у угодном разговору и евоцирали успомене из нестварне 2016/17 сезоне. Иначе, моје најуспешније године у досадашњој каријери. Искрено се надам да ће врло врзо Партизан бити онај стари - рекао је Ђурђевић.

На Уроша се надовезао и генерални директор Милош Вазура рекавши:

- Урош је неко ко је много дао Партизану са генерацијиом која је те године освојила дуплу круну, а која му је захваљујући његовим голегетерским умећем отворила даљи фудбалски пут. То је генерација која је донела много радости свим навијачима и увек је лепо евоцирати успомене - прочио је Вазура.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)