ГНУСАН СКАНДАЛ: Цео свет бруји о расистичком испаду фудбалера Барселоне (ВИДЕО)

Novosti online

04. 07. 2021. у 09:28

НАКОН шокантне елиминације Француске у осмини финала Европског првенства као на траци ређају се скандали у којима су главни актери француски репрезентативци.

ГНУСАН СКАНДАЛ: Цео свет бруји о расистичком испаду фудбалера Барселоне (ВИДЕО)

ФОТО: АП

Након изношења "прљавог веша" из свлачионице, срамне међусобне свађе родитеља фудбалера, испливао је и један скандалозан видео снимак на ком се јасно може видети и чути како француски фудбалери на расној основи вређају Јапанце.

Ради се о Антоану Гризману и Усману Дембелеу, фудбалерима Барселоне, а снимак је настао 2019. године када су са шпанским клубом били на летњој турнеји у Јапану.

Снимак је настао у њиховој хотелској соби. Фудбалери су тражили помоћ особља хотела јер нису могили да играју популарну игрицу ПЕС. У њихову собу стигли су техничари како би решили проблем.

Док су људи радили свој посао, Дембеле и Гризман су их срамно исмевали на француском језику и спрдали се на рачун Јапана.

- Сва ова ружна лица овде и то само да бисмо могли да играмо ПЕС... Зар се не срамите, говорио је Дембеле, док је камером зумирао једног Јапанца.

Није се ту зауставио...

- Какав вам је то заостали језик? Требало би да сте развијена земља, зар не?

Дембеле је снимао па се његово лице не види на снимку, али се по гласу може закључити да је он. На видеу се не чује шта је Гризман говорио, али се јасно може видети да су му изузетно забавне биле расистичке шале саиграча.

Занимљиво, иако је видео настао пре две године, у јавности се појавио баш након неуспеха Француске на Европском првенству.

(Курир спорт) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)