ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ АЛВАРУ МОРАТИ: Желе да ми деца умру...

Новости онлине

25. 06. 2021. у 09:58

ДУЕЛ Хрватске и Шпаније један је од најзанимљивијих судара у осмини финала Европског првенства.

ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ АЛВАРУ МОРАТИ: Желе да ми деца умру...

Фото: АП

Алваро Мората се нашао на удару јавности због бројних промашаја, толико да је добијао гнусне претње.

Мората је промашио прегршт зицера, а онда и пенал у последњој утакмици против Словачке, после чега се емотивно "отворио".

"Нисам могао да спавам после Пољске (други меч прим. аут) девет сати. Добио сам толико претњи, псовски ка мојој породици, порука како се надају да ће ми деца умрети... Сада сам добро, а био сам сломљен. Неколико дана сам био изолован од свега и то ми је помогло", открио је Мората за радио Копе.

Мората је на Европском првенству перцепциран као "Мистер промашај"...

"Можда нисам направио посао како би требало, схватам критике јер не дајем голове, али нека се људи ставе у моју позицију. Не знају какве претње добијам, за децу... Када се догоди трагедија има да каже 'Било је добро дете'. Сваки пут када уђем у собу одлажем телефон".

За промашени пенал против Словачке рекао је да нико није хтео да га изведе.

"Поносан сам. Нико није хтео да шутира, па сам ја узео лопту. Видео сам да никоме не пада на памет. Голман је одбранио, и шта сад? Није се срушио свет", додао је Мората.

Уверен је да "црвена фурија" може до трофеја.

"Не знам зашто смо ми лошији од Француске, Португала или Немачке? Можемо до краја и ако се то деси, одмах потписујем да не постигнем ниједан гол и уопште не заиграм. Нисам овде да глумим звезду, већ да постанем првак Европе", поручио је.

Утакмица између Шпаније и Хрватске игра се у понедељак у Копенхагену.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)