МРКЕЛА О ПРЕЛАЗНОМ РОКУ: Преговарамо са двојицом страних играча, Коларов је далеко

Новости онлине

24. 06. 2021. у 10:29

СПОРТСКИ директор Црвене звезде Митар Мркела рекао је данас да клуб преговара са двојицом страних фудбалера и да очекује да ће се посао завршити у наредних седам дана.

МРКЕЛА О ПРЕЛАЗНОМ РОКУ: Преговарамо са двојицом страних играча, Коларов је далеко

Фото: М. Вукадиновић

"Од долазака и одлазака за сада нема ништа. Имамо формирану екипу, није императив довођење, али желимо да се појачамо за наредну сезону, јер је то обавеза сваке године. Разговарамо са неколико играча, са шпицем и левим беком. У питању су страни играчи који имају своје кубове", рекао је Мркела новинарима на почетку припрема за нову сезону.

Мркела је подсетио да прелазни рок званично почиње 1. јула и рекао да је у овом периоду најтеже довести квалитетног играча.

"Сада сви подижу цене, касније то иде много лакше. Надам се да ћемо те преговоре који смо започели, спровести у наредних недељу дана", додао је он.

Говорећи о могућем доласку Александра Коларова, Мркела је рекао да је са њим сарађивао у ОФК Београду и у репрезентацији, али да је "Коларов далеко".

Фудбалер Звезде Немања Милуновић отишао је у Алању, а уместо њега доведен је Александар Драговић.

"Он је квалитетно решење, а са нама је поново Срђан Бабић. Желели смо да задржимо Милуновића, али нисмо могли да се такмичимо са понудом Турака", навео је Мркела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)