ЛАЛАТОВИЋ НАПУСТИО РАДНИЧКИ: Бивши тренер Звезде одлази у Азију

Новости онлине

23. 06. 2021. у 13:53

Ненад Лалатовић је напустио Раднички из Ниша после само 12 дана проведених у клубу са “Чаира”.

ЛАЛАТОВИЋ НАПУСТИО РАДНИЧКИ:  Бивши тренер Звезде одлази у Азију

ФОТО: АП

После гласина које су се појавиле током јучерашњег дана да Лалатовић напушта клуб, стигла је информација из Радничког да то ипак није тачно, али нас је већ овог јутра сачекао нови преокрет у причи са чувеним српским тренером.

Према сазнањима Моззарт Спорта, Лалатовић је дефинитивно напустио "Чаир" после само 12 дана проведених у Нишу. Разлог је тај што је у међувремену добио понуду из иностранства, која је задовољила и његове финансијске апетите. Саудијски Ал Батин је ставио на сто нешто што се једноставно не одбија и прошлосезонски тренер Војводине је отишао пут Блиског Истока.

Нема Ал Батин нека сјајна играчка имена, а Лалатовић ће на клупи наследити Александра Веселиновића, некадашњег тренера Војводине, Спартака и Чукаричког. Могуће је да ће управо Веселиновић и доћи да замени Лалатовића у Нишу, али нема потврде Радничког за ту информацију.

Интересантно је да је клуб са "Чаира" већ довео укупно седам играча овог лета. Уговоре су потписали: Миљан Шкрбић, Дамир Кахриман, Вукадин Вукадиновић, Никола Вујадиновић, Александар Пејовић, Вања Илић и Борко Дуроњић. Уговор је продужио Александар Ковачевић.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)