ШОК ИЗ ФИРЕНЦЕ: Гатузо (већ) напушта Фиорентину?

Novosti online

16. 06. 2021. у 20:20

ПРАВА бомба нам стиже у предвечерје из Фиренце пошто је нови тренер Фиорентине Ђенаро Гатузо наводно решио да већ напусти клуб?!

ШОК ИЗ ФИРЕНЦЕ: Гатузо (већ) напушта Фиорентину?

Ђенаро Гатузо фото: ЕПА

Мање од месец дана је прошло од када је бивши тренер Наполија и Милана сео на ужарену клупу Фиорентине, а врло ускоро би могао да је напусти.

Како преносе угледни италијански медији главни разлог одласка Гатуза би могао да буде размоимилажење са управом клуба на трансфер тржишту.

Чак и по прихватању понуде Фиорентине Гатузо је био врло резервисан јер је тражио од власника клуба Рока Комиса гаранције да ће бити појачања како би се екипа борила за горњи део табеле.

Међутим… Фиорентина је најпре изгубила битну са Брајтоном поводом ангажовања нападача Штутгарта Ника Гонзалеса који ће се преселити у Премијер лигу за 28.000.000 евра.

Поред репрезентативца Аргентине, Фиорентина не успева да затвори ни посао око ангажовања фудбалера Порта Серхија Оливеире што је разбеснело Гатуза.

Још више нервира италијанског тренера то што су понуђени многи играчи који су под шапом моћног агента Жоржа Мендеша, а који се Гатузу уопште не уклапају у концепцију игре.

Због тога је Гатузо наводно спреман да поцепа уговор и напусти Фиорентину уколико се ствари брзо и драматично не промене на боље.

Није само Гатузо на излазним вратима пошто је велико питање да ли ће и клупска легенда Ђанкарло Антоњони да прихвати нови уговор (стари му истиче 30. јуна) на позицији клупског менаџера.

Не треба ни помињати колики би то негативан одјек имало међу навијачима Фиорентине. Још када се на то надовеже незадовољство Гатуза…

(Меридиан спорт) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)