ПАРТИЗАН ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ: Старт без деветорице репрезентативаца

Н. И.

15. 06. 2021. у 09:14

ПАЛЕ се котлови "парног ваљка". Екипа која је другу сезону заредом завршила без иједног трофеја окупила се јуче у свом спортском центру у Земуну.

ПАРТИЗАН ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ: Старт без деветорице репрезентативаца

FOTO: FK Partizan

Тренер Александар Станојевић на располагању није имао комплетан састав, јер чак деветорица репрезентативаца који наступају за четири различите националне селекције нису била у прилици да се појаве у "Земунелу".

Почетак припрема, прва лекарска испитивања и лаганији тренинг пропустили су репрезентативци Србије Немања Јовић, Никола Штулић и Лазар Павловић, капитен Израела Бибрас Натхо, мађарски ас Филип Холендер, који се налази на Првенству Европе, као и црногорски репрезентативци Игор Вујачић, Александар Шћекић, Синиша Сеничанин који наступа за Босну и Херцеговину, као и Сејдуба Сума (Гвинеја).

- Имали смо први тренинг, а план је да у прва два дана припрема буду урађена сва неопходна медицинска испитивања. Полако играче уводимо у рад, а планирано је да прва три дана имамо по један тренинг док не будемо скоро комплетни, а онда ћемо да појачавамо ритам. Репрезентативци и странци прикључиће нам се 20. јуна, а Бибрас Натхо до 24. јуна. Најкасније ће на припреме доћи Филип Холендер, 12. јула, одмах после завршетка Првенства Европе - каже тренер Партизана Александар Станојевић.

Занимљиво је да су се јуче на Станојевићевој прозивци појавили и фудбалери који су током прошле сезоне били на позајмицама у неким другим клубовима: десни бекови Периша Пешукић и Лука Цуцин, нападачи Петар Гигић, Саво Арамбашић и Бојан Матић.

Искључиво од њих и учинка на тренинзима зависи да ли ће да се задрже у тренинг центру у Земуну и крену са остатком екипе на припреме у Словенију, односно у Птуј од 24. јуна до 9. јула.

- Што се тиче момака који су на позајмицама, о њиховом статусу ћу причати са људима из клуба. Све ћемо ускоро да знамо - додао је Станојевић.

ПРВИ ТРЕНИНГ

НА првом тренингу у спортском центру у Земуну јуче су се појавили голмани Владимир Стојковић, Стевановић, Поповић и Гочманац, дефанзивци Живковић, Миљковић, Пешукић, Бањак, Брежанчић, Обрадовић, Урошевић, везисти Здјелар, Смиљанић, Терзић, Јојић, Марковић, Денис Стојковић, Чолић, Лакчевић, Лутовац и нападачи Миловановић, Матић, Гигић и Арамбашић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)