АРНАУТОВИЋ БРИЗНУО У ПЛАЧ ПРЕД МЕДИЈИМА: Окидач је била једна болна тема (ВИДЕО)

Novosti online

05. 06. 2021. у 15:28

ПРОТЕКЛИХ дана, аустријски репрезентативац Марко Арнаутовић се повезивао са Црвеном звездом. То је потврдио и Звездан Терзић, али и потом истакао да његов долазак тренутно није реалан.

АРНАУТОВИЋ БРИЗНУО У ПЛАЧ ПРЕД МЕДИЈИМА: Окидач је била једна болна тема (ВИДЕО)

ФОТО: Принтскрин

Фудбалска репрезентација Аустрије ће се састати са Словачком у склопу припрема за ЕУРО, а на конференцији за медије се управо Арнаутовић расплакао. Он је причао о тешком периоду у Кини и чињенице да породицу није видео неколико месеци.

– Док сам био у Кини, нисам видео своју децу и породицу неколико месеци. Није ми било лако, живот сам гледао другачијим очима. Прошао сам доста тога. Због тога сам срећан што сам поново у Аустрији и даћу све да своју земљу и породицу учиним срећним, рекао је Арнаутовић.

Селектор Аустрије Франко Фода, одмах је покушао да утеши свог фудбалера. Потом је поручио да смо сви само људска бића, без обзира на професионализам који фудбалери показују.

– Увек се каже да су они професионалци који морају све да поднесу. Из Маркових емоција видите да смо сви само људска бића, истакао је Фода.

(ХОТСПОРТ) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)