МИХА О НАВОДНОМ ИНТЕРЕСОВАЊУ ИНТЕРА И ЈУВЕНТУСА: Прихватио бих позив да су ме звали

Novosti online

05. 06. 2021. у 12:32

ПО завршетку сезоне у Серији А почеле су приче који ће бити наредни клуб у којем ће радити Синиша Михајловић.

МИХА О НАВОДНОМ ИНТЕРЕСОВАЊУ ИНТЕРА И ЈУВЕНТУСА: Прихватио бих позив да су ме звали

Фото: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Помињало се да би српски стручњак могао да седне на клупу Јувентус и Интера. Са друге стране Болоња нема намеру да одрекне стратега који има уговор са клубом до 2023. године.

Иако се о одласку тренера са стадиона Ренато Дал'Ара говори недељама, он је у интервјуу за Газету истакао да конкретних понуда није било.

- Да разјаснимо одмах, нисам одвојио време за преговоре нити сам имао посла са другим клубовима. Као што је генерални директор Фенући објаснио клуб ми је понудио да се састанемо 1. јуна и разговарамо о следећој сезони, оставивши свима недељу дана слободе како би се ослободили тензије и токсина из сезоне иза нас. Што се мене тиче могли смо да се састанемо и раније - рекао је Михајловић.

Србин се потом осврнуо и на евентуалне приче о томе да је жеља Интера и Јувентуса.

- Нисам лицемер. Да су стигле понуде из Интера или Јувентуса саслушао бих и прихватио. То је нормално. Уколико неки тренер каже другачије није искрен. Ипак, никад нисам узео време да сачекам понуде. Болоња, због свега што представља за мене, никада ми неће бити план Б, као ни други клубови у којима сам радио. Уколико се више не осећам добро на једном месту, или уколико клуб и ја немамо исте амбиције, отићи ћу, остаћу код куће, без потребе да тражим други клуб - закључио је Миха.

Болоња је сезону у Серији А окончала на 12. месту на табели са 41 бодом.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)