ЗВЕЗДА ОБРАДОВАЛА НАВИЈАЧЕ: Катаи остаје у клубу до 2024. године

З.Ћ.

04. 06. 2021. у 21:04

НАВИЈАЧИ Црвене звезде опет се задовољно смешкају и радују - њихов љубимац Александар Катаи (30) ускоро ће продужити уговор до 2024.

ЗВЕЗДА ОБРАДОВАЛА НАВИЈАЧЕ: Катаи остаје у клубу до 2024. године

FOTO: M. Vukadinović

Ову лепу вест најавили су на "Маракани" и она би наредних дана требало и да се реализује потписивањем новог, трогодишњег уговора. По старом, Катаи је био "везан" за црвено-беле до следећег лета, наравно уз клаузулу да може да прихвати понуду која би финансијски задовољила обе стране.

БРАНКО ОЧАРАН "МАРАКАНОМ"

ПРОСЛАВЉЕНИ бивши бразилски фудбалер Бранко посетио је јуче Црвену звезду и београдску "Маракану".

- Црвена звезда је велики клуб са огромном традицијом и много титула. "Маракана" је са својим навијачима јако лепа и та подршка чини екипу јаком и снажном. Познајем јако добро бразилску "Маракану" и сад имам задовољство да упознам и српску -рекао је Бранко, који је од председника црвено-белих Светозара Мијаиловића добио дрес на поклон.

Једна примамљива је недавно стигла из Емирата, али није била баш толико добра да се прихвати. Ипак, у Звезди желе да се на време осигурају и проведу мирно лето са "Магиком" тако што ће се већ сада договорити о продужетку сарадње. Подразумева се и да ће луцидном нападачу бити појачана годишња плата на 600.000 евра (са бонусима).

Катаи је прошле сезоне 34 утакмице у свим такмичењима постигао 17 голова, уз девет асистенција.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)