"ЛЕОНАРДО ЈЕ ВЕЛИКИ ИГРАЧ, АЛИ ТО НЕ ПИЈЕ ВОДУ": Илиев говорио о Бразилцу, а дотакао се и Бајбека

Novosti online

04. 06. 2021. у 16:59

БИВШИ спортски директор Партизана, а још увек активни функционер у клубу Ивица Илиев још једном се дотакао могућих појачања која се везују за црно-беле.

ЛЕОНАРДО ЈЕ ВЕЛИКИ ИГРАЧ, АЛИ ТО НЕ ПИЈЕ ВОДУ: Илиев говорио о Бразилцу, а дотакао се и Бајбека

FOTO: M. Vukadinović

Могло се претходних дана говорило о томе да би Леондарно могао да се врати у клуб из Хумске. Опште је познато какав је Бразилац био у првом мандату у Партизану.

- Што се тиче Леонарда, казаћу вам искрено! Кренули смо у причу са њим, али је било много препрека већ на старту. Прво, није играо годину дана и то је нешто што га је одмах у почетку удаљило од нас. Колико год је он велики играч и колико год је био сјајан у Партизану, не пије нам воду, јер не игра. Ми више никога не можемо да чекамо - рекао је Илиев за "Курир".

Дотакао се потом и Жана-Кристофа Бајбејка који је требало да буде велико појачање, али навијачи црно-белих од Француза нису видели ништа. Он је због бројних повреда одиграо је само 276 минута.

- Njegove karakteristike su sjajne, ali došao je nespreman u Partizan. Korona je mnogo toga poremetila. Bio je zatvoren sedam meseci u Francuskoj. Imao je ogromnu želju da uspe u Partizanu, ali telo ga nije slušalo. Usledile se povrede za povredama i on je samo tonuo i tonuo. Na kraju je i potonuo. U nekim trenucima bio je fantastičan, nagoveštavao ono što smo želeli, ali jednostavno nije mu se sve složilo - закључио је Илиев.

Партизан је јуче представио прво појачање у летњем прелазном року. У питању је доскорашњи штопер Војводине Синиша Саничанин.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)