ДЕЈО САВИЋЕВИЋ О СУСРЕТУ СА "ДЕЛИЈАМА": "Били су преко два метра, мислио сам да ће нас пребити"

Novosti online

01. 06. 2021. у 16:38

ЛЕГЕНДА црвено-белих Дејан Савићевић присетио се сусрета са навијачима Црвене звезде приликом прославе 25 година од Барија.

ДЕЈО САВИЋЕВИЋ О СУСРЕТУ СА ДЕЛИЈАМА: Били су преко два метра, мислио сам да ће нас пребити

ФОТО: АП

Пре пет година у ресторану на Сењаку уприличена је прослава поводом 25 година од Барија, односи навијача Звезде и Савићевића захладили су у последњим односима. У сусрет дуела Црне Горе и Косова упућене су тешке речи, а чакк су на кошаркашкој утакмици навијачи Звезде и развили увредљив транспарент упућен Савићевићу. 

Дејо је о навијачима Звезде имао само лепе речи у разговору за "Телеграф". 

- Ово је била Лига шампиона против Наполија. Добили смо велики аплауз што је и нормално, сећам се после једне прославе су дошли навијачи да нас поздраве, имали смо вечеру на Графичару. Кад су дошли и кренули ка нама, то су све момци од два метра и више. Ја рекох овима "Понашајте се нормално, немој да нас пребију, види какви су", рекао је Савићевић и потом наставио: 

- Али стварно су били културни према нама, били су џентлмени, захвалили су нам се на свему што смо урадили за Црвену звезду. Марко Вучковић је био, њега сам упознао и раније, он је био са још тројицом - четворицом, дошли су да нас поздраве јер смо ми били за посебним столом, али стварно морам да кажем да су били прави навијачи - рекао је Савићевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)