ЕВО ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО СУКОБУ КРСТОВИЋА И СТОЈКОВИЋА: Црногорац открио због чега је неспортски реаговао

Новости онлине

27. 05. 2021. у 09:08

МАРКО Гобељић је дефинитивно бацио сенку на Звездин трофеј у Купу Србије, али Никола Крстовић је тај од кога је све почело.

ЕВО ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО СУКОБУ КРСТОВИЋА И СТОЈКОВИЋА: Црногорац открио због чега је неспортски реаговао

FOTO: M. Vukadinović

Неспортско понашање Црногорца је променило ток пенала и психолошку предност Партизана пребацило је на адресу Црвене звезде.

Његов сукоб са Владимиром Стојковићем као да је тргнуо играче српског шампиона, јер је Милан Борјан после тога одбранио два шута са беле тачке, док су црно-бели деловали изгубљено.

А током разговора за "Спортски журнал" Крстовић је открио због чега је онако реаговао ка Стојковићу па га је овај "ударио" лоптом у главу.

- Када сам кренуо ка белој тачки сви играчи Партизана, па и Стојке, нешто су ми говорили како би ме деконцентрисали. Био сам, ипак, фокусиран на извођење пенала. Голман црно-белих био ми је најближи после поготка, па сам му рекао: "Тако је, гази бре!" Ништа више од тога, ниједан увреда није изашла из мојих уста - поручио је нападач Звезде.

На питање да ли му је Стојковић нешто рекао пре него што му је прислонио лопту на главу, Крстовић је рекао:

- Можда, нисам обраћао пажњу. Кад сам осетио лопту на глави, само сам пао. Хтео сам да на тај начин њега и остале играче Партизана избацим из такта, али и мотивишем саиграче. Затим је" мој ћале у Београду" Милан Борјан одрадио све како треба.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)