МИТАР МРКЕЛА: Драговић је врхунско појачање за Звезду

Новости онлине

26. 05. 2021. у 13:34

СПОРТСКИ директор фудбалског клуба Црвена звезда Митар Мркела рекао је данас да је клуб дуго желео да доведе Александра Драговића, као и да ће он бити "врхунско појачање"."Звезда је дуго желела Драговића и Драговић је дуго желео Звезду.

МИТАР МРКЕЛА: Драговић је врхунско појачање за Звезду

ФОТО: ФК Црвена звезда

Ове године смо заиста остварили сјајне резултате на домаћем плану и у Европи, али смо увек истицали да желимо да будемо још бољи и јачи", рекао је Мркела, а пренео је сајт клуба.

"У склопу те моћније и снажније Црвене звезде јесте долазак Александра Драговића који је проверен играч, репрезентативац Аустрије и неко ко је играо на високом нивоу у лигама 'петице' и нарочито се истакао у Енглеској и Немачкој. Заиста сматрам да ће представљати врхунско појачање за Црвену звезду", додао је он.

Одбрамбени аустријски репрезентативац потписао је данас трогодишњи уговор са Црвеном звездом.

До сада је у каријери играо за Аустрију из Беча, Базел, Динамо Кијев, Бајер Леверкузен, док је у сезони 2017/18. играо на позајмици у Лестеру.

Мркела је оценио да Драговић може много да помогне клубу у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Он је играч високог нивоа, доказао се већ у Европи на утакмицама јаког интензитета и сигурно ће представљати значајно појачање за Црвену звезду", рекао је Мркела.

Спортски директор Звезде додао је и да су се дуго водили разговори са Драговићем, "али да је пресудила његова жеља".

"Драговић је могао када говоримо са финансијске стране да буде на неком другом месту, у клубовима који могу да понуде боље услове, али је изабрао Црвену звезду јер је желео да испуни свој дечачки сан", закључио је Мркела.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)